Kolektiv Mi.And.Ju

Mitja Pavlovič

Direktor podjetja
Tel.: +386 (040) 364-557 

Andrej Črnigoj

Soustanovitelj podjetja
Tel.: +386 (031) 229-609 

O PODJETJU

Podjetje smo ustanovili leta 2014. Kasneje sta se nam pridružila še Jaka Štefin in  Klara Smrdelj. Podjetje se razvija in raste ker želimo našim strankam ponuditi sodobno pohištvo najvišje kvalitete.

Naš cilj je oblikovati in izdelati elemente, ki bodo sledili namenu prostora tako, da se boste Vi v njem počutili najbolje. Zato poslušamo Vaše želje in na podlagi teh poiščemo rešitev za Vaš prostor. Izbirali boste lahko iz širokega nabora materialov in dekorjev, predstavili pa vam bomo še seznam pohištvenega okovja. Ponujamo tudi izbor kuhinjskih aparatov ter različnih dodatkov kot so pomivalna korita, pipe, koši za smeti, svetila, itd… Na podlagi naših dogovorov lahko za boljšo predstavo izdelamo tudi osnovno vizualizacijo v programu Inventor.  

Izdelujemo notranjo opremo. Večino projektov predstavljajo kuhinje in jedilnice sledijo pa še dnevne sobe, spalnice, otroške sobe, kopalnice, predsobe,… Ukvarjamo se tudi z večjimi projekti v sodelovanju z arhitekti in oblikovalci (muzeji, celostna oprema stanovanj in hiš).  Redno sodelujemo tudi z drugimi lokalnimi podjetji različnih strok.